Stone Island 30th Anniversary - Vic

Stone Island 30th Anniversary

07 jan Stone Island 30th Anniversary

Goed nieuws voor alle Stone Island liefhebbers! Stone Island viert dit jaar zijn 30-jarig bestaan en zal dit vanaf het najaar groots gaan vieren. Voor het jubileum zijn er een aantal stukken ontwikkeld voorzien van een speciale badge met een lauwerkrans om de kompasroos met de tekst: “30 anni”. Dit thema zal in drie perioden verdeeld worden; de periode Massimo Osti, de periode Paul Harvey, en de toekomst.

De periode Harvey omvat o.a. een reversibel parka met een reversibel uitneembare voering. Een jas die op 30 verschillende manieren gedragen kan worden en geleverd wordt met een handleiding! Ook komt er een boek over 30 jaar Stone Island en een jack met Ice én Reflective in-1.

Een groot deel van dit bijzondere thema is door ons ingekocht en zal vanaf juli 2012 worden uitgeleverd. Meer informatie volgt. Bekijk hier de video.

Update

De 30th anniversary tentoonstelling van Stone Island is nu open voor het publiek. De foto’s van de opening zijn hier te bekijken. Voor de mensen die richting Florence gaan deze zomer; de tentoonstelling duurt tot 8 juli. Toegang is gratis.

Een kleine update over het gelimiteerde Stone Island boek. Het boek van 6kg bevat 360 pagina’s en 307 foto’s welke op de rechter pagina zijn afgedrukt met een uitleg in drie talen op de linker pagina. Het boek kan gezien worden als een archief die in chronologische volgorde ongeveer 5 items per seizoen zal behandelen. De afmetingen zijn 24 x 32 en zal geleverd worden in een box met handvat. Het is gedrukt in Italië met speciale technieken en op speciaal papier, allemaal made in Italy. Er zijn 14 boeken door ons ingekocht waarvan er ondertussen al 11 gereserveerd zijn. Mail ons wanneer je interesse hebt in dit geweldige collectors item! Leveringsdatum is begin september 2012. Prijs EUR 120.Registreer voor de nieuwsbrief!
Krijg als eerste updates over evenementen en het laatste nieuws