Filling Pieces - Vic

Filling Pieces

Filling Pieces is een in Amsterdam gevestigd footwear label , opgericht in 2009 door designer Guillaume Philibert.

Tijdens zijn studie bouwkunde realiseerde Guillaume zich dat er geen hoge kwaliteit premium sneakers te vinden waren voor een redelijke prijs. Hij zag hier een uitdaging en een mogelijkheid in en begon met designen van een unieke schoen. Een schoen die de brug vormt tussen streetwear en high-end fashion.

Aan het einde van het zelfde jaar, werd de eerste Filling Pieces collectie geboren, bestaande uit een uniek silhouette de ” Low Top”. Guillaume pitchte dit model bij vrienden, familie en winkels en het werd meteen duidelijk dat iedereen enthousiast werd.

De collectie bestaat nu uit een variatie van unieke en standaardmodellen. Allemaal met zorg handgemaakt  in Portugal met allen de fijnste Italiaanse materialen. Ondanks dat het merk trouw blijft aan zijn roots in Amsterdam, reist het team de hele wereld over om hun passie te delen en veroverd met de hulp van social media stap voor stap de hele wereld.

Filling Pieces garandeert altijd de hoogste kwaliteit en originele designs voor een eerlijke prijs omdat Filling Pieces wil dat iedereen het gevoel kan ervaren van echte kwaliteit.

Voor informatie over leveringen zie ook: Onze collectie

Registreer voor de nieuwsbrief!
Krijg als eerste updates over evenementen en het laatste nieuws